Bidra

Vi stöttar barn i Zimbabwe! Nu med fokus på akuta punktinsatser i följd av Covid-19 pandemin. Vill du också hjälpa till?
Swisha 123 232 74 43.

Eller sätt in ditt bidrag på:

50 öres plusgiro: 48 27 67 - 1

50 öres bankgiro: 325 - 50 80

 

Om du skänker 100 kr varje månad räcker det till ett matpaket för en familj. 50 öre samlar in pengar regelbundet, men har också särskilda kampanjer till exempel inför skolstart. Håll utkik efter dessa på sociala medier.

50 öre är en helt ideell förening. Förutom avgifter för bank, Swish och hemsida går din gåva oavkortat till ändamålet. Du som ger 100 kr eller mer blir även medlem i 50 öre. Du har då möjlighet att delta aktivt på årsmöten och påverka hur vi ska driva vår verksamhet. Lämna dina kontaktuppgifter när du sätter in ditt bidrag om du vill få uppdateringar från oss.

Företag och sponsring

Har ert företag hjärtat på rätt ställe? Är ni ett gäng på arbetsplatsen som vill stödja barns rättigheter? Fyra bra anledningar för er att stödja 50 öre:

  1. Er gåva gör stor skillnad i barns liv. Vill ni bidra till att barn får gå i skola och investera i deras framtid.
  2. Ni kan stödja på många olika sätt. Några exempel på hur andra har gjort: PwC Kista skänkte intäkterna efter en auktion, gymmet Balance skänker sin burkpant, IBM:are för barn i världen bidrog till barnen i Palakollus skolgång och Base of trade bidrog till reparationer av barnhemmets tak och vattenrör. Stora som små bidrag är viktiga!
  3. Vi ser till att ert bidrag når fram. Vi har direktkontakt med våra samarbetspartners.
  4. Vi som sitter i 50 öres styrelse driver föreningen på vår fritid och arbetar helt ideellt.

Läs mer här vad ert företag kan bidra med.

Vill du veta mer? Kontakta oss gärna genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl direkt till kontakt@50ore.se.

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Ditt meddelande