Marken är avbetald!

september 23, 2015 Erik No comments exist

Hej!

Vi är glada att börja detta nyhetsbrev med en glad nyhet: Marken till barnhemmet är tack vare er hjälp nu äntligen HELT betald! Tack för att ni har gjort det möjligt genom era bidrag och glada hejarop! Det var verkligen ett högt satt mål som vi tillsammans lyckats uppnå. 50 öre ställde till med kalas med sommarsemlor för att fira denna goda nyhet!

Dock blev det inget lugn efter stormen för barnhemmet, då föreståndaren Ebenezer nyligen blev diagnostiserad med cancer. Han har under sommaren genomfört sin behandling. Cancern tros vara borta, men i dagsläget har han en infektion i strupen och är mycket svag efter behandlingarna. Vi tror och hoppas att han ska bli bättre snart och finnas för barnen som tidigare.

Eftersom avbetalningen av marken har tagit mycket av vårt fokus återgår vi nu till att hjälpa till med sådant som fått ligga på is ett tag på grund av de stora utgifterna vi har haft i samband med köpet. Sommaren är över och barnen i Indien har kommit igång med skolan igen. Även i år ska alla barnen förses med skolböcker och pennor. Ett annat mycket stort behov är att bygga om barnhemmet i betong. I nuläget är huset byggt av trä och lera. Varje år under regnperioden blir det stora skador på huset vilket medför höga reparationskostnader och barnen tvingas att evakueras när översvämningarna blir som värst. Vi ska även titta på hur vi på sikt kan hjälpa barnhemmet att själva tjäna pengar till sin verksamhet så att de inte är helt beroende av andras hjälp utan att de i framtiden skulle kunna bli självförsörjande.

Tack ännu en gång för ert stöd. Fortsätt tänka på barnen och stötta verksamheten, alla bidrag är viktiga!
Fortsatt trevlig vecka!
50 öre

50 öres plusgiro: 482767-1
50 öres bankgiro: 325-5080

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *